Welcome Dunia Blogger | Bertukar Link Blogger


Nak kata first time blogging, tak jugak. Duk main bukak blog, tutup blog. Bila traffic tinggi, mula rasa bosan, then tutup balik blog. Now cuba aktif blogging balik yang lebih more family touch. Dah lama tak blogging, penulisan pun dah kacau bilau. Maybe blogging its the best idea to save our family moments. Anything else like travelling ker, petua yg rasa best untuk share ker. Apa-apa jerla. So, for those yg nak exchange bloglist, jom sesama exchange. Masukkan jer nama blog korang dalam komen, nanti aku masukkan dalam bloglist. 

6 comments:

  1. Blogging memang kadang2 boleh ke laut..ke angkasa atau duduk dalam gununh berapi. 😆

    ReplyDelete
  2. hai, welcome back writer, hahah..
    yap sy setuju kena tahu tujuan kita ber blog utk apa, for me more family touch & ada la sikit2 tips kot, eh yeke..hahaha

    ReplyDelete
  3. saya sendiri menulis untuk tatapan sendiri di masa akan datang. kadang bila dah baca entri lama, "eh, pernah jadi eh dulu?" hahahaaa. Melayu mudah lupa betul.

    ReplyDelete